Валентин Бояджиев

Психологично консултиране, психоаналитична психотерапия, психоанализа. Можете да запазите час на телефон: 0894 794 420

Подготовка на ученици за ДЗИ (матура) по „Философски цикъл“

Уважаеми дами и господа, подготовката за Държавния зрелостен изпит след края на 12-ти клас е един изключително важен момент за всеки зрелостник. Тъй като всеки млад човек желае да продължи образованието си на избраното от него място, то успешното полагане на „матурата“ е от изключително важно значение. Подготовката за този изпит започва много преди датата на полагането му. Много млади хора (ученици) решават да положат изпит по „философски цикъл“. В съдържанието на този изпит влизат следните предмети:

  1. Психология
  2. Логика
  3. Етика
  4. Право
  5. Философия

Тези пет предмета се изучават в продължение на три учебни години и обхващат изключително голям обем от знания, умения и компетенции в пет различни, но и взаимно свързани научни области. 

Както всички в сферата на образованието знаем, учениците много често решават да положат изпита по „философски цикъл“ в последния момент. Всеки смята, че научаването на материала е лесна работа, но забравя, че това изисква една богата обща култура, специфични познания от пет научни области, висока литературна култура, висока степен на логическо мислене, остра аналитична мисъл и не на последно място – сериозни усилия. 

Именно поради тези причини създадох една добре структурирана, ясна и достъпна обучителна програма за всеки един зрелостник желаещ да постигне отлични резултати на матурата по „Философски цикъл“.

Уроците са в присъствена форма, два пъти седмично, в продължение на 6 седмици. Всеки урок е с продължителност 2 астрономични часа и обхваща всички необходими знания, умения и компетенции за постигането на едно отлично разбиране на учебния материал и трайното му запаметяване и прилагане. Общата продължителност на обучението е 24 астрономични часа. Възможни са както групови, така и индивидуални занятия. Цената за цялото обучение е 480 лева. 

Ако желаете да се запишете за обучението, можете да се свържете с мен на телефон 0894 794 420, на лично съобщение в официалната страница във facebook или чрез формата за контакт отдолу.

%d блогъра харесват това: